Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési módjaink

Összesen 4 féle fizetési mód közül választhatsz a BIOtthonnál történő vásárláskor. Ezek kiválasztásának feltételeiről a Szállítási módoknál tájékozódhatsz.

Előreutalás

A bankszámlánkra közvetlen átutalással történő fizetés. Az átutaláshoz szükséges információkat a rendelést visszaigazoló e-mailben is elküldjük.

Kedvezményezett: Szakkay-Vajda Viktória e.v.
Bankszámlaszám: 10402290-50527068-77691001

Online bankkártyás fizetési mód (Barion)

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Barion egy biztonságos fizetési megoldás online bankkártyás fizetéshez, ami már nálunk is elérhető és ingyenes.

A fizetéshez használható bankkártyák:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártya
  • Visa vagy Elektron bankkártya
  • Amex bankkártya

Barion tárcáddal is tudsz fizetni, amit utalással tudsz feltölteni. Ha nincs vagy nem szeretnél bankkártyával fizetni, akkor ez a te megoldásod az online gyors fizetéshez.

Utánvétel

Ezzel a móddal közvetlenül a futárnak vagy a csomagponton tudsz fizetni. Futárnál készpénzes fizetésre van mód, csomagponton készpénzzel és több helyen bankkártyával is lehetséges a fizetés (utóbbi esetben a bankkártyás fizetés lehetőségéről a csomagpont kiválasztásakor tudsz tájékozódni). Foxpost szállítási mód választása esetén utánvételes fizetési mód nem választható! Az utánvételes fizetés szolgáltatási díja 690 Ft.

Készpénz

Készpénzes fizetésre kizárólag személyes átvétel esetén van lehetőség.

Reméljük, a fenti lehetősége között megtalálod a számodra legkényelmesebb és legmegfelelőbb fizetési módot.

Keresés