Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési módjaink

Összesen 4 féle fizetési mód közül választhatsz a BIOtthonnál történő vásárláskor. Ezek kiválasztásának feltételeiről a Szállítási módoknál tájékozódhatsz.

Előreutalás

A bankszámlánkra közvetlen átutalással történő fizetés. Az átutaláshoz szükséges információkat a rendelést visszaigazoló e-mailben is elküldjük.

Kedvezményezett: File Anikó
Bankszámlaszám: 10700732-63413744-51100005


Online bankkártyás fizetési mód (Barion)

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Barion egy biztonságos fizetési megoldás online bankkártyás fizetéshez, ami már nálunk is elérhető és ingyenes.

A fizetéshez használható bankkártyák:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártya
  • Visa vagy Elektron bankkártya
  • Amex bankkártya

Barion tárcáddal is tudsz fizetni, amit utalással tudsz feltölteni. Ha nincs vagy nem szeretnél bankkártyával fizetni, akkor ez a te megoldásod az online gyors fizetéshez.

Utánvétel

Ezzel a móddal közvetlenül a futárnak vagy a csomagponton tudsz fizetni. Futárnál készpénzes fizetésre van mód, csomagponton készpénzzel és több helyen bankkártyával is lehetséges a fizetés (utóbbi esetben a bankkártyás fizetés lehetőségéről a csomagpont kiválasztásakor tudsz tájékozódni). Foxpost szállítási mód választása esetén utánvételes fizetési mód nem választható! Az utánvételes fizetés szolgáltatási díja 690 Ft.

Készpénzes fizetés

Tökölön, Szigethalmon, Szigetszentmiklóson és Halásztelken lehetőség van ingyenes házhoz szállításra, ahol a csomag átadásakor készpénzben lehet fizetni. A személyes átvételről ITT olvashatsz bővebben.

Reméljük, a fenti lehetősége között megtalálod a számodra legkényelmesebb és legmegfelelőbb fizetési módot.

Keresés