Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési módjaink

Összesen 4 féle fizetési mód közül választhatsz a BIOtthonnál történő vásárláskor. Ezek kiválasztásának feltételeiről a Szállítási módoknál tájékozódhatsz.

Előreutalás

A bankszámlánkra közvetlen átutalással történő fizetés. Az átutaláshoz szükséges információkat a rendelést visszaigazoló e-mailben is elküldjük.

Kedvezményezett: File Anikó
Bankszámlaszám: 10700732-63413744-51100005


Online bankkártyás fizetési mód (Barion)

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Barion egy biztonságos fizetési megoldás online bankkártyás fizetéshez, ami már nálunk is elérhető és ingyenes.

A fizetéshez használható bankkártyák:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártya
  • Visa vagy Elektron bankkártya
  • Amex bankkártya

Barion tárcáddal is tudsz fizetni, amit utalással tudsz feltölteni. Ha nincs vagy nem szeretnél bankkártyával fizetni, akkor ez a te megoldásod az online gyors fizetéshez.

Utánvétel

Ezzel a móddal közvetlenül a futárnak vagy a csomagponton tudsz fizetni. Futárnál készpénzes fizetésre van mód, csomagponton készpénzzel és több helyen bankkártyával is lehetséges a fizetés (utóbbi esetben a bankkártyás fizetés lehetőségéről a csomagpont kiválasztásakor tudsz tájékozódni). Az utánvételes fizetés kezelési díja 390 Ft.

Készpénzes fizetés

Tökölön, Szigethalmon, Szigetszentmiklóson és Halásztelken lehetőség van ingyenes személyes átvételre, ahol a csomag átadásakor készpénzben lehet fizetni. A személyes átvételről ITT olvashatsz bővebben.

Reméljük, a fenti lehetősége között megtalálod a számodra legkényelmesebb és legmegfelelőbb fizetési módot.

Keresés