Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SAVONT® fúrásmentes lebegő szappantartó

Ár:
2.290 Ft

A SAVONT® lebegő szappantartón a szappan mindig tiszta és száraz marad.

A mágneses alapot ragasztás vagy fúrás nélkül, egy tapadókorong segítségével rögzítheted bármely sima felületre. A tartó másik, mágneses felét, egy söröskupakhoz hasonló fémlemezt a szappanba kell nyomni.

A szappan mindig száraz marad, és nem puhul meg.

Ez a típusú tartó legfeljebb 150g tömegű szappant vagy szilárd sampont, tustömböt vagy balzsamot képes megtartani.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 40015006
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-12-12

Ingyenes szállítás 25 000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Leírás

MIÉRT HASZNÁLJAM A SAVONT® LEBEGŐ SZAPPANTARTÓT?

A SAVONT®-nak számos gyakorlati előnye van:

  • A szappan mindig ott van, ahol szükséged van rá.

  • A szappantartón lebegve a szappan mindig tiszta marad.

  • A szappant az utolsó morzsáig el tudod használni.

  • Mivel a szappan nem ázik fel, hanem mindig száraz marad, így szappant takarítasz meg, nem folyik le fölöslegesen felázott termék, hanem csak annyit használsz belőle, amennyire valóban szükséged van.

  • A SAVONT® fúrás vagy ragasztás nélkül rögzíthető.

  • A SAVONT® valóban hozzájárul a környezetvédelemhez. A szilárd kozmetikumok használatával elkerülhetők a tusfürdők vagy samponok műanyag flakonjai.

MILYEN SZAPPANRA ALKALMAS A SAVONT® LEBEGŐ SZAPPANTARTÓ?

A SAVONT® szappantartó alapvetően minden kereskedelemben kapható szappanhoz alkalmas. A klasszikus SAVONT® 150g-os szappanokig alkalmas. A személyes tapasztalatunk az, hogy a FLEUR DE LIN Szilárd samponokat is tökéletesen lehet vele használni.

Hogyan működik a Savont lebegő szappantartó

Az erős, speciális réteggel bevont mágnest egy nagy erős tartóképességű tapadókorong tartja a csempén, közvetlenül a mosdón vagy a zuhany falán (vagy bármely más sima felületen). A szappant a mágnes tartja meg, egy erre a célra kifejlesztett és a szappanba nyomott fémlemeznek köszönhetően. És máris lebeg a szappanunk!

A LEMEZ NEM MARAD A SZAPPANBAN – MIT TEHETEK?

Ennek leggyakoribb oka a túl kemény szappan. De ne aggódj – a SAVONT®-t kemény szappanokkal is használhatod, csak egy kis trükkre van szükség: Először tedd a szappant egy mosogatórongyra vagy egy nedves szivacsra egy-két órára. Ez kissé megpuhítja a szappan felületét. Ezután erősen és mélyen nyomd bele a fémlemezt a megpuhult szappanba, és terítsd a puha szappant a lemez köré. Most hagyd jól száradni, és kész! Most a lemeznek kemény szappanban már jól kell tartania.

NEM SIKERÜL RÖGZÍTENEM TAPADÓKORONGOT. MIÉRT?

A tapadókorong tapad az összes sima, tiszta felületre. Ha nem működik, annak több oka lehet:

  • A felület érdes. Néhány csempe érdes felületű. A tapadókorongok általában nem tapadnak jól az ilyen csempékhez.

  • A felület vagy a tapadókorong piszkos. Amikor mindkettő felület tiszta és száraz, a tapadókorong megbízhatóan tapad. Tisztításra alkalmas bármely a kereskedelemben kapható mosogatószer.

A SZAPPAN LECSÚSZIK A MÁGNESRŐL

A leggyakoribb ok a túl nehéz szappan. A SAVONT® Classic legfeljebb 150 g-os szappanokhoz készült. Ha a szappan tömege nem nagyobb, mint 150g, és ennek ellenére lecsúszik róla a szappan, akkor szappanmaradék lehet a mágnes és a fémlemez között. A szappan használatakor a szappanmaradványokat mossuk le gondosan, hogy a szappan ne csúszhasson le a mágnesről. Ha mégis előfordul, hogy egy kis szappanmaradék kerül a mágnes és a lemez közé, akkor távolítsd el a szappanmaradékot – és minden ismét a helyén marad.

A LEMEZ KIHÚZÓDIK A SZAPPANBÓL, ÉS A MÁGNESEN MARAD, AMIKOR LEVESZEM A SZAPPANT

Ez általában a túl kemény szappanokkal fordul elő. Ebben az esetben tedd a szappant egy mosogatórongyra vagy egy nedves szivacsra egy-két órára. Ez kissé megpuhítja a szappan felületét. Ezután erősen és mélyen nyomd bele a fémlemezt a megpuhult szappanba, és simítsd a puha szappant a lemez köré. Most hagyd jól száradni, és kész! Így a lemeznek kemény szappanban már jól kell tartania.

A MÁGNES ROZSDÁSODIK

Ennek általában egyáltalán nem szabad megtörténnie. Ha mégis előfordul, nagy a valószínűsége annak, hogy sérült a bevonat. A mágneseinket kiváló minőségű, speciálisan kifejlesztett réteggel vonjuk be, amely biztosítja, hogy a mágnes ne érintkezzen vízzel vagy szappannal. Ha két mágnes túl erősen csapódik egymáshoz, az ütközés következtében ez a bevonat megsérülhet. Ezért figyelni kell arra, hogy a szappant mindig finoman és óvatosan helyezzük vissza a helyére.

Rendkívül ritka esetekben azonban az is előfordulhat, hogy a termék mégis hibás, ebben az esetben kérjük, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz, ha úgy érzed, hogy a szappantartó gyárilag hibás bevonattal érkezett.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Átmeneti készlethiány
2.890 Ft
2.890,00 Ft/db
Átmeneti készlethiány
990 Ft 840 Ft
3.360,00 Ft/kg

Keresés