Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási módjaink

Szállítási és személyes átvételi lehetőségek

Célunk, hogy a megrendelt termékeidet a lehető legkényelmesebb módon juttassuk el hozzád. Több lehetőséget is biztosítunk az átvételre az országban, ahol különböző árakon, különböző gyorsaság viszik a kiszállítók a rendelésed otthonodba.

Szállítási módjaink 4 területre bonthatók:

  • Foxpost csomagautomata
  • CsomagPonti átvétel
  • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal
  • Személyes átvétel - ingyenes átvételi pontok

 


Foxpost csomagautomata

Csomagszállítás kényelmesen, olcsón, környezettudatosan. Országszerte 129 automata áll rendelkezésedre és számuk folyamatosan növekszik.
Ezen szállítási mód választása esetén csomagodat az általad kiválasztott automatából veheted át. Ezek jellemzően forgalmas, frekventált helyeken, hosszú nyitva tartás mellett érhetők el, így a neked legmegfelelőbb időpontban veheted át küldeményedet. A Foxpost automatáiban 5 naptári napig őrzik csomagodat. Az 5 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló sms és email értesítésben található. Futárjuk ezen időpont után kiveszi a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átvedd azt. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan annyival meghosszabbítódik az átvételi idő. Fontos, hogy utánvételes fizetési mód választása esetén az automatánál kizárólag bankkártyás fizetési módra van lehetőséged! Amennyiben a rendelésed összértékét előre rendezed (banki átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel), akkor csomagodat azonnal átveheted.

A Foxpost automaták részletes listáját megtalálod a https://foxpost.hu/csomagautomatak oldalon.
 

 

Értékek

 Vásárlás összege 

 0-20 000 Ft 

 20 000 Ft felett 

Kiszállítás ára

890 Ft

INGYENES!


Utánvétes fizetés esetén a kezelési díj 390 Ft.
 


Csomagponti átvétel – GLS CsomagPont

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatóak, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. Országosan jelenleg 350 településen több, mint 800 Csomagpontos átvételi lehetőséget biztosítunk. Az átvételi pontok nagy száma mellett a hasonló átvételi pontokkal szemben óriási előnye, hogy a házhoz szállításhoz hasonlóan a feladást követő munkanapon már elérhető a küldemény a választott CsomagPonton, ahol rugalmasabb átvétellel számolhatsz, kedvezőbb áron. Rendelésed CsomagPontra történt kézbesítéséről email-ben értesítenek, majd annak átvételére a megérkezésétől számítva 5 munkanap áll rendelkezésedre, jellemzően hosszabb nyitvatartás mellett.

CsomagPontos kézbesítése esetén nem kell otthon várnod a futárt, hanem a kiválasztott, közeledben lévő átvételi pont nyitvatartásán belül (adott esetben akár 0-24) tudsz érte menni. Utánvételes fizetési mód választása esetén bankkártyás fizetésre az adott átvételi pont által biztosítottaknak megfelelően van lehetőséged. Erről a megrendelés során a CsomagPont kiválasztásakor is tájékozódhatsz. Fontos: az átvételkor – a biztonságod érdekében – szükséges hogy igazold személyazonosságodat.

A CsomagPontok listáját megtalálod a https://www.csomag.hu/csomagpont-kereso oldalon.
 

 

Értékek

 Vásárlás összege 

 0-5 000 Ft 

 5 001-20 000 Ft 

 20 000 Ft felett 

Kiszállítás ára

1 590 Ft

990 Ft

INGYENES!


Utánvétes fizetés esetén a kezelési díj 390 Ft.
 
 
Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

Megrendelt termékeidet kérheted házhoz szállítva is, bármilyen magyarországi címre. A csomagok futárszolgálatnak történő átadásáról emailben értesítünk. Ezután a futárszolgálat a következő munkanapon szállítja ki a kért címre rendelésedet. 

A házhoz szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

 

 

Értékek

 Vásárlás összege 

 0-5 000 Ft 

 5 001-10 000 Ft 

 10 001-20 000 Ft 

 20 000 Ft felett 

Kiszállítás ára

1 790 Ft

1 490 Ft

990 Ft

INGYENES!

Utánvétes fizetés esetén a kezelési díj 390 Ft.

 


Személyes átvétel - ingyenes átvételi pontok

Személyes átvételi pontjainkon az átvétel ingyenes, melyek az alábbi településeken érhetők el:

Tököl, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek

Az átvételi pontok pontos címét és a csomagátadás időpontját e-mailben/telefonon egyeztetjük vásárlóinkkal a rendelés leadása után. A csomagátadás helyszínén kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség! Ennél az átvételi formánál a webáruházban történő, online bankkártyás fizetés, banki előre utalás vagy a csomagátadásnál történő készpénzes fizetés lehetséges.

Keresés