Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fleur de Lin termékek

A FLEUR DE LIN termékek összeállításakor a legfontosabb szempont, hogy egy olyan esszenciát hozzanak létre, amely nem tartalmaz felesleges összetevőket. Amit tartalmaz, az viszont valóban tápláló legyen a bőr számára.

A növényekből elsődlegesen kinyert anyagokkal gyönyörű eredményeket érhetünk el, ha tudjuk, hogyan kell őket jól használni. Ezért amikor nem szükséges, nem nyúlnak puszta megszokásból készítményekhez, hanem ezeket az egyszerű anyagokat részesítik előnyben. Neked is szeretnék segíteni abban, hogy megismerhesd, és bátran be tudd emelni őket a mindennapi arcápolási rutinodba.

A termékekben található legtöbb hidrolátumot hazai kistermelőktől szerzik. A felhasznált növényi olajok és vajak pedig olyan magas minőségű, finomítatlan és javarészt biogazdálkodásból származó alapanyagok, amelyek a bőr számára valódi tápanyagot jelentenek. Ezeket kiválasztásánál a fő szempont az, hogy a zsírsav és zsírkísérő-összetételük a legjobban támogassa az adott bőrállapot egészséges életfunkcióit.

A termékek csomagolásához, amennyire csak lehetséges, újra felhasználható, üveg vagy alumínium tárolókat használnak, amelyek később új életet kaphatnak az otthonodban.

A FLEUR DE LIN termékek ezzel a minimalista és fenntartható szemlélettel készülnek minden héten frissen.

Ne feledd, hogy a finomítatlan olajok és vajak, a hidrolátumok, az aloe vera gél mind természetes anyagok, ezáltal érzékenyek is. Emiatt a FLEUR DE LIN termékek a gyártástól számított 6 hónapig őrzik meg kiváló minőségüket. Tárold őket hűvös, nedvességtől védett helyen, és használatukkor ügyelj a higiénikus kivételre, mindig tiszta, száraz kézzel vagy spatulával nyúlj a tégelybe!

Keresés